Ružić: Rekonstrukcija se završava do kraja nedelje

Potpredsednik SPS

Ružić: Rekonstrukcija se završava do kraja nedelje

Politika -
Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je danas da će epilog rekonstrukcije vlade, kada je reč o njenoj strukturi, biti poznat već u sredu, a kada je reč o personalnom sastavu u petak ili subotu

BEOGRAD - Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je danas da će epilog rekonstrukcije vlade, kada je reč o njenoj strukturi, biti poznat već u sredu, a kada je reč o personalnom sastavu u petak ili subotu.

Ružić je novinarima u parlamentu rekao da rekonstrukcija traje onoliko koliko je vremena bilo potrebno da bi ona bila kvalitetna i da ne stoji ocena da traje isuviše dugo.

"Ovo je potez odgovornih političkih lidera, da na inteligentan način upodobe i personalni sastav i strukturu vlade sa novonastalim okolnostima na polju onih ciljeva koje ova vlada premijera Ivice Dačića želi da ostvari u budućem periodu", kazao je Ružić.

Skupština Srbije započela je danas vanrednu sednicu na kojoj se razmatra Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koji je neophodan za formalno okončanje procesa rekonstrukcije vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track