SNS: Rekonstrukcija i na drugim nivoima
Foto: KURIR

Rekonstrukcija Vlade Srbije

SNS: Rekonstrukcija i na drugim nivoima

Politika -
Rekonstrukcija će biti nastavljena na nivou državnih sektretara, direktora javnih preduzeća, pa čak i na nivou lokalnih samouprava, kaže šef poslaničkog kluba SNS-a Zoran Babić. Zamerke opozicije često neprincipijalne i nesuštinske, ocenjuje Babić.

BEOGRAD - Predsednik Administrativnog odbora i šef poslaničkog kluba SNS-a Zoran Babić izjavio je da će rekonstrukcija biti nastavljena na nivou državnih sektretara, direktora javnih preduzeća, pa čak i na nivou lokalnih samouprava."SNS je na političku scenu Srbije uvela sistem odgovornosti, prolaznih vremena. Naravno da ćemo nastaviti i na nivou državnih sektretara, direktora javnih preduzeća, pa čak i na nivou lokalnih samouprava", rekao je Babić.

On je istakao da žele da ljudi koji su preuzeli odgovornost vršenja vlasti rade najbolje u interesu i sa najviše znanja.Na pitanje da prokomentariše kandidate Socijalističke partije Srbije za ministre, Babić je odgovorio da SNS uvek gleda svoje dvorište i kako će politiku voditi, ali da od koalicionih partnera očekuje punu odgovornost."Siguran sam da će ti ljudi, shodno poruci koju smo želeli da pošaljemo ovom rekonstrukcijom - više znanja, angažovana, energije, odgovoriti na te zahteve", rekao je Babić.Na konstataciju da poslanici opozicije nisu bili zadovoljni dinamikom rekonstrukcije, Babić je istakao da danas i sutra očekuje dinamičnu i burnu raspravu."Uostalom parlament, kao i svi ostali, jesu za raspravu i jesu da se suoče mišljenje preko kojih dobijemo najbolje rešenje koje građani Srbije očekuju i treba da dobiju", rekao je Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track