Telekom ni reči o ugovoru: Kompanija ne sarađuje sa kriminalnim klanovima
Foto: Marina Lopičić

Telekom Srbija odgovorio

Telekom ni reči o ugovoru: Kompanija ne sarađuje sa kriminalnim klanovima

Politika -
Iz Telekoma poručuju da će nastaviti da rade isključivo u interesu društva, ali nije konkretno odgovorio na konkretne navode koji su objavljeni u vezi sa ugovorom o distribuciji elektronskih dopuna za telefone s firmom "DTM investments

BEOGRAD - Telekom Srbija odbacio je danas tvrdnje nekih medija da ta kompanija posluje sa firmama narko-klana Darka Šarića, i naveo da ni kompanija, niti bilo ko od njenih aktuelnih predstavnika nema, niti je imao, bilo kakvu saradnju ili komunikaciju sa sumnjivim strukturama ili predstavnicima kriminalnih "klanova".

Kako se navodi u saopštenju kompanije, poslednjih dana pojedine novine Telekom dovede u vezu sa, kako kažu, Šarićevim firmama.

Sve aktivnosti koje se vode u kompaniji sprovode se isključivo u skladu sa zakonom i podložne su proveri od strane državnih organa, poručuju iz Telekoma:

"Ovakvi napadi na našu kompaniju dolaze u vreme kada u mnogim segmentima našeg poslovanja postižemo napredak, i kada uspevamo da zaustavimo i menjamo neke loše tržišne trendove, koji postoje unazad nekoliko godina. Svesni smo da je mnogo onih koji bi voleli da vide nastavak tavorenja naše kompanije, kao i onih koji bi da zadrže stečene pozicije bez obzira da li je to u interesu Telekoma ili ne", tvrde iz te kompanije.

Iz Telekoma poručuju da će nastaviti da rade isključivo u interesu društva, kao i da ih ovakvi napadi neće ih odvratiti od nastavka modernizacije, unapređenja kompanije i poboljšanja njene tržišne pozicije.

Međutim, Telekom nije konkretno odgovorio na konkretne navode koje je dnevni list "Kurir" danas objavio, odnosno da je Telekom potpisao ugovor o distribuciji elektronskih dopuna za telefone s firmom "DTM investments“, u čijem osnivanju je, kako se navodi, učestvovao i Nikola Dimitrijević, koji je pravosnažno osuđen za pranje novca narko-bosa Darka Šarića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track