DAČIĆ: Oebs za objektivne izbore
Foto: Tanjug

Susret sa ambasadorima

DAČIĆ: Oebs za objektivne izbore

Politika -
Premijer Dačić je naglasio da Srbi treba da u što većem broju izađu na izbore i u demokratskom procesu obezbede da uređuju život u sredinama u kojima žive
1 / 4 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić sastao se u Beogradu sa ambasadorima pri Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić izrazio je očekivanje da će prisustvo te organizacije doprineti objektivnosti lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji i istakao neophodnost statusno neutralnog pristupa Misije OEBS u južnoj pokrajini.

Premijer Dačić je naglasio da Srbi treba da u što većem broju izađu na izbore i u demokratskom procesu obezbede da uređuju život u sredinama u kojima žive, navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Premijer Dačić je rekao da je saradnja u regionu jedan od prioriteta Vlade Republike Srbije i ocenio da je regionalna saradnja u usponu. Govoreći o pripremama Srbije za predsedavanje Oebsom, premijer Dačić je ocenio da je to prilika da naša zemlja konkretno doprinese jačanju ove organizacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track