Mihajlovićeva: Mi rešavamo problemo za razliku od DS

Ministarka energetike

Mihajlovićeva: Mi rešavamo problemo za razliku od DS

Politika -
Desetogodišnja vladavina DS snažno je razorila Srbiju, i ekonomski i društveno, i dovela je u veoma tešku ekonomsku i socijalnu situaciju, navela je funkcionerka SNS

BEOGRAD - Ministarka energetike i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović odbacila je danas kritike Demokratske stranke i navela da za razliku od te partije naprednjaci rešavaju probleme Srbije.

U odgovoru potpredsednici DS Vesni Martinović, Zorana Mihajlović je ocenila da je "desetogodišnja vladavina DS snažno razorila Srbiju, i ekonomski i društveno, i dovela je u veoma tešku ekonomsku i socijalnu situaciju".

Povodom kritika da nije smenila direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića koga učestalo kritikuje, Zorana Mihajlović je navela da je Bajatović direktor iz vremena DS.

"Što se struje tiče, neverovatni su problemi koje smo zatekli u ovom sektoru, između ostalih i preveliki dugovi koje je vaša vlada gomilala, vaši direktori dozvoljavali, a mi ih sada plaćamo. Milijardu evra su nagomilana potraživanja od privrede i građana samo za struju, kojima se niste bavili. Ali, mi probleme rešavamo", navela je funkcionerka SNS.

Zorana Mihajlović je dodala da je Vlada omogućila plaćanje dugova na rate za siromašne i napravila socijalne karte u energetici za struju, gas i uskoro za grejanje.

Zorana Mihajlović je juče kazala da će za građane Srbije biti bolje ako Đilas ode na "dugo letovanje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track