Nikolić: Srbija na dobrom putu, ovo je odlučujuća godina

Ugostio ambasadore

Nikolić: Srbija na dobrom putu, ovo je odlučujuća godina

Politika -
"Pokrenuli smo mnogo za godinu dana, ovo su odlučujući meseci koji su pred nama i odlučujuća godina i ja vas moliim za još malo strpljenja jer će ovo da rezultira boljim životom za nas i našu decu", rekao je Nikolić

BLACE - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je Srbija na dobrom putu, da je ovo odlučujuća godina i da građani uskoro mogu očekivati bolji život.

"Pokrenuli smo mnogo za godinu dana, ovo su odlučujući meseci koji su pred nama i odlučujuća godina i ja vas moliim za još malo strpljenja jer će ovo da rezultira boljim životom za nas i našu decu", rekao je Nikolić u selu Grgure kraj Blaca, gde je održana kulturno-privredna manifestacija "Selo slavi šljivu".

Ovoj manifestaciji prisustvovali su i ambasadori Agentine, Australije, Francuske, Rusije, Koreje, Pakistana, SAD.

"Srbija jeste na dobrom putu i prisustvo ovih ambasdora je dobar znak".

Govoreći o boljem životu građana, Nikolić je kazao da danas u svetu kada kažete da ste iz Srbije oseća se da nas već drugačije gledajlu.

Nikolić je pozvao građane da ne napuštaju ove krajeve, da se više ne vide puste kuće i imanja, da učitelji i nastavnici ne budu tehnološki višak a, kako je kazao, država je dužna da obezbedi uslove za to.

U selu Grgure večeras je održana 4. kulturno-privredna manifestacija "Selo slavi šljivu" a ovaj kraj je poznat po gajenju ovog voća tako da je na površini od 5.000 hektara zasađeno više od dva miliona stabala šljive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track