DAČIĆ LJUT: Napolje iz stranke kome se ne sviđa!
Foto: Dragana Udovičić

Poruka socijalistima

DAČIĆ LJUT: Napolje iz stranke kome se ne sviđa!

Politika -

Ako u Žitorađi neko kritikuje stanje u SPS, mi sada treba da ga najurimo umesto da čujemo dobre ideje i predloge, komentariše Novica Tončev

Lider SPS Ivica Dačić tvrdi da ta stranka neće bankrotirati i poručuje nezadovoljnima finansijskim stanjem u stranci da je slobodno napuste.

- Dug SPS posle 2000. godine, koji je ostao iz vremena Slobodana Miloševića, bio je veći od 10 miliona maraka. Reč je o neplaćenim telefonima, struji, vodi, spotovima na RTS koji se i danas plaćaju. Dug je smanjen mada možda nekima koji se prvi put suočavaju s takvim ciframa one deluju katastrofalno. Kad nismo propali 5. oktobra, nećemo ni sad. Ko je nezadovoljan, izvol‘te, neka ide iz stranke - kazao je Dačić.Na ovu izjavu reagovao je član Predsedništva SPS Novica Tončev. Iako tvrdi da podržava šefa, on ga je ipak i „bocnuo“.

- Potpuno podržavam Dačićev stav i isto poručujem da svi nezadovoljni odu iz SPS. Samo se onda pitam ko će doneti stranci glasove na narednim izborima? Ako se oslonimo na doktorke za heklanje, istoričare preletače i neke zelene, tu su onda samo tri sigurna glasa, pošto ni komšije iz stambene zgrade neće glasati za njih. A koliko znam, za cenzus treba bar 150.000 glasova. Naš slogan je bio „služimo narodu“... E, taj narod ne živi samo u Beogradu i na Vračaru nego i malo južnije. To znači da ako u Žitorađi neko kritikuje stanje u SPS, mi sada treba da ga najurimo umesto da čujemo dobre ideje i predloge - komentariše Tončev.S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track