TIHA PATNJA Vesna Pešić: Otkidam na Marka Đurišića!
Foto: Damir Dervišagić, Fonet

Političarka otkrila prema kome gaji simpatije

TIHA PATNJA Vesna Pešić: Otkidam na Marka Đurišića!

Politika -

Bivša poslanica otvorila dušu na Tviteru i rekla da je potpredsednik SDS opušten, dobro izgleda, uvek se spremi i dobro govori u Skupštini

Bivša poslanica Vesna Pešić otvorila je dušu i priznala da gaji simpatije prema Marku Đurišiću, potpredsedniku SDS i šefu poslaničke grupe te stranke u Skupštini. Od svih srpskih političara, Đurišić, prema njenoj oceni, najbolje izgleda i lepo govori.- Ne znam da li smem da priznam koji mi se političar najviše sviđa? Mogu da kažem, ali i drugi da priznaju ko im se sviđa. Ima izgled prilično dobar, a i baš je dobar političar. E sad pogodite ko je! - zaintrigirala je temom Pešićeva na Tviteru.Pratioci su licitirali imenima, a na pomen Marka Đurišića, Pešićeva je uzvratila:- Kako ste uspeli da pogodite? Da, tačno, meni se najviše sviđa od svih naših političara Marko Đurišić. Pitam se što nije on naš lider.Na doskočicu jedne od učesnica „rasprave“ ko je to Pešićevoj najbolji frajer na srpskoj političkoj sceni, da je umesto Đurišić pročitala Marko Đurić, Vesna je odgovorila:- Sram vas bilo, kako ste to pročitali? Uh, taj gnjavator. Marko Đurišić, evo još jednom.U igri su bili i Tomislav Nikolić, Dragan Marković Palma, Vojislav Šešelj, Vuk Drašković, što je Pešićeva izignorisala, dok lidera Dveri Boška Obradovića nije poštedela.- Ju, otkud on, nije moj tip u smislu politike i onako - napisala je Pešićeva, a na konstataciju jedne od učesnica razgovora da je njoj od aktuelnog saziva u parlamentu trenutno najzgodniji Dušan Pavlović, jer je „od političkih kvaliteta digla ruke, a lepota mora da spase svet“, ona je odgovorila:- Dušan Pavlović je nekako upakovan, a Marko je opušten, sviđa mi se i kao političar, uvek se spremi i dobro govori.Nijedan od pomenutih političara - Obradović, Đurić, Pavlović, nisu želeli da komentarišu Pešićkin ukus.- Ne bih to komentarisao. Ta vrsta diskusije me ne interesuje - bio je kategoričan Dušan Pavlović.

Laskanje mu (ne) prijaĐURIŠIĆ ZANEMEOMarko Đurišić juče nije želeo da otkrije da li mu laskaju pohvale Pešićeve, na pozive i poruku Kurira nije odgovarao.

B. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track