TEŠKO SMO DOLAZILI DO SVOJIH KUĆA, A SADA SMO SPASENI: Srbi iz Gračanice zahvalni, ASFALT STIŽE DO SVAKOG DOMAĆINSTVA!
Foto: Radio televizija Gračanica

razvoj infrastrukture

TEŠKO SMO DOLAZILI DO SVOJIH KUĆA, A SADA SMO SPASENI: Srbi iz Gračanice zahvalni, ASFALT STIŽE DO SVAKOG DOMAĆINSTVA!

SRBI NA KIM -

Prioritet opštine Gračanica jeste ulaganje u infrastrukturu na teritoriji opštine, što se i može videti poslednjih meseci na terenu.

U Gračanici su u toku radovi na asfaltiranju osam ulica ukupne dužine 1.100 metara. Radove je u Sušičkoj ulici obišla predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić koja je istakla da lokalna samouprava nastavlja sa uređenjem infrastrukture.

putevi, Infrastruktura
foto: Radio televizija Gračanica

- U toku su radovi na asfaltiranju Sušičke ulice u dužini od 350 metara. Osim ove, danas i sutra biće asfaltirano još sedam ulica što znači da nastavljamo sa razvojem i unapređenjem putne infrastrukture. Naravno nećemo stati, već ćemo i u narednoj budžetskoj godini nastaviti sa ovakvim radovima, sve dok u svakom mestu naše opštine, u svakoj ulici i do svake kuće ne dođe asfalt - rekla je Šubarić.

putevi, Infrastruktura
foto: Radio televizija Gračanica

Sugrađani u Gračanici istakli su za RTV Gračanica da predsednica opštine Gračanica prof.dr Ljiljana Šubarić zajedno sa svojim timom radi brzo i efikasno i da su odgovori uglavnom pozitivni, što se i može videti, jer ćemo konačno imati asfaltiran put do kuće.

- Spaseni smo, sada idu i kiše, teško smo dolazili do svojih kuća. Ulica je bila u lošem stanju, ali hvala opštini Gračanica što su imali razumevanje i samo neka nastave tako - istakao jedan od sugrađana.

Kurir.rs/RTV Gračanica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track