UHAPŠEN JOŠ JEDAN SRBIN NA KOSMETU: Kosovska policija ga sumnjiči za paljenje automobila
Foto: Youtube Printscreen

UHAPŠEN JOŠ JEDAN SRBIN NA KOSMETU: Kosovska policija ga sumnjiči za paljenje automobila

SRBI NA KIM -

Kosovska policija saopštila je danas posle podne da je uhapsila osobu za koju se sumnja da je palila automobile sa na severu Kosmeta, prenela je Gazeta ekspres.

Lista navodi da se osumnjičeni sada vodi u Prištinu.

Prethodno je kosovska policija saopštila da su tokom noći u Leposaviću zapaljena tri automobila, na dve različite lokacije. Policija je i juče saopštila da su zapaljena tri automobila, dva sa RKS tablicama i jedno sa beogradskim, na severu.

Iz policije navode da se ti slučajevi ozbiljno istražuju i pozivaju građane da pomognu u pronalaženju počinilaca.

U Severnoj Mitrovici uhapšen osumnjičeni za više krivičnih dela, saopštila je Kosovska policija.

Kosovska policija je, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, sprečavanja krivičnih dela i hapšenja izvršilaca krivičnih dela, uhapsila osumnjičenog, za kojim se tragalo zbog sumnje da je umešan u više krivičnih dela.

"Hapšenje osumnjičenog lica sa Kosova srpske nacionalnosti (M. B. 1987) izvršeno je danas oko 17 časova, nakon intenzivnih uviđaja nadležnih policijskih jedinica. Lice koje je uhapšeno, osumnjičeno je za umešanost u slučaj napada vatrenim oružjem na jedinicu Kosovske policije, gde su dva policajca zadobila rane iz vatrenog oružja. U vezi sa ovim slučajem, protiv njega je podneta krivična prijava za krivična dela „Učešće ili organizovanje organizovane kriminalne grupe“, „Ubistvo u pokušaju“, „Stvaranje opšte opasnosti“ i „Napad na službeno lice prilikom vršenja k. njegova službena dužnost“", dodaje se u saopštenju.

Isto lice, navodi policija, se sumnjiči i za paljenje automobila u rejonu Zubinog Potoka koji su bili registrovani na RKS tablice.

Sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima, dodaje policija.

(Kurir.rs/Kosovo online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track