EKIPA KURIRA UZ POMOĆ DONATORA OBEZBEDILA 17 TONA HRANE ZA KOSOVO I METOHIJU! Preko 2.000 korisnika, ovako je to izgledalo (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

EKIPA KURIRA UZ POMOĆ DONATORA OBEZBEDILA 17 TONA HRANE ZA KOSOVO I METOHIJU! Preko 2.000 korisnika, ovako je to izgledalo (VIDEO)

SRBI NA KIM -

Uoči Vaskrsa, ekipa Kurira je uz pomoć brojnih donatora, pripremila je šleper hrane, koja je namenjena ljudima na Kosovu i Metohiji.

OBEZBEĐENO 17 TONA HRANE!

Kurir i serijal Majke i snajke, uz pomoć donatora, uspeli su da obezbede 17 tona hrane, novčana sredstva i poklone za porodice koje žive i rade na Kosovu i Metohiji.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Obezbeđena hrana namenjena je javnim kuhinjama KiM, i stići će do 2200 korisnika koji se hrane u Narodnoj kuhinji.

Voditelji Raša Vlačić i Seka Aleksić nisu krili uzbuđenje pred put. Oni su takođe posetili Srbe na području KiM.

01:07

Raša Vlačić i Seka Aleksić nisu krili uzbuđenje pred put. Oni su sa ekipom Kurira posetili Srbe na području KiM

Prvo su posetili Gračanicu, gde su im se zahvalili za donetu hranu. Rekli su da je od velikog značaja, s obzirom na to da dnevno pripremaju preko 2.000 obroka.

Spomenuli su da su ovakve donacije krucijalne i da su i te kako srećni kada ih dobiju. Povodom obilnog posla, zaposleni su obnovili poljoprivredu i farmu.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

U Narodnoj kuhinji, danas na meniju je bio slatki kupus, pa je Raša posavetovao naređene za hranu. Osmesi su nazirali kada su prihvatili pomoć od Kurir ekipe i donatora.

Kurir televizije je posetila i pojedine porodice na Kosovu, tako da se prikazala šira, odnosno uža, konkretna slika života našeg naroda. Porodice usred nestabilnog stanja, pomoć traže, mimo hrane, i za garderobu, posteljinu, itd.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Ovako izgleda priča jedne porodice, dete je najbolji đak u razredu, pošteni ljudi, sa četvoro dece. Na žalost, razne okolnosti su porodicu Milić nasukale na stenovitu obalu, pa njihov život izgleda ovako:

01:46

EKIPA KURIRA UZ POMOĆ DONATORA OBEZBEDILA 17 TONA HRANE ZA KOSOVO I METOHIJU! Preko 2.000 korisnika, ovako je to izgledalo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track