"PRIŠTINA KUPUJE VREME DOK IZMEĐU NJIH I NAS STOJI NATO" Stručnjak o potezima Prištine: TO SU PRAZNE PRIČE - OVDE JE NJIHOV FOKUS
Foto: Mladen Miletić/Kurir Tv

kim

"PRIŠTINA KUPUJE VREME DOK IZMEĐU NJIH I NAS STOJI NATO" Stručnjak o potezima Prištine: TO SU PRAZNE PRIČE - OVDE JE NJIHOV FOKUS

SRBI NA KIM -

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju gostovao je u jutarnjem programu Redakcija u razgovoru sa voditeljkom Oljom Lazarević.

Povod njegovog dolaska je situacija na Kosovu i Metohiji i težak život Srba pod albanskim režimom i naoružavanju Albanaca od strane NATO alijanse.

Milovanu Drecunu je interesantna izjava Aljbina Kurtija, povodom naoružavanja Albanaca na KiM, koji kaže da Srbija ima vojne baze duž administrativne linije te da se iz tog razloga i Albanci naoružavaju

- Ćitav ovaj pokušaj da se politički reši je kupovina vremena da bi od stvorili vojnu formaciju. Vljosa Osmani je lepo rekla "između nas i vas nalazi se NATO". Tako da su to prazne priče da će oni učestvovati u nekim međunarodnim vežbama, njihova pažnja je na Srbima i Beogradu. Ukoliko bi neko pokušao masovni pogrom ne bismo sedeli skrštenih ruku - rekao je Drecun i dodao:

02:08

PRIŠTINA KUPUJE VREME DOK IZMEĐU NJIH I NAS STOJI NATO Drecun: Sve su to PRAZNE PRIČE - njihova pažnja je na BEOGRADU

- Mi raspolažemo sredstvima kojima možemo da odgovorimo, a haubice i nabavka teškog naoružanja svakako jesu meta za naše snage bezbednosti ako bi se desilo nešto što će ugroziti bezbednost našeg naroda - smatra Drecun.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

05:22

Predsednik Vučić o situaciji na KiM 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja