TZV. KOSOVSKA POLICIJA IZAZVALA INCIDENT: Patrola kod Leposavića zaustavila Srbina, brutalno ga pretukla i odvela na saslušanje!
Foto: Printscreen

NOVA PROVOKACIJA

TZV. KOSOVSKA POLICIJA IZAZVALA INCIDENT: Patrola kod Leposavića zaustavila Srbina, brutalno ga pretukla i odvela na saslušanje!

SRBI NA KIM -

Srbin I. M. izjavio je da je bio izložen grubom ponašanju policije prilikom zaustavljanja u mestu Kajkovo kod Leposavića, te da su ga pripadnici policiji fizički napali i odveli na saslušanje, prenosi RTS.

Muškarac I. M. je medijima opisao na koji način se policija ophodila prema njemu.

- Odmah po zaustavljanju na magistralnom putu ka Leposaviću, kosovska policija bila je veoma gruba i na licu pretukla me je patrola koja me je zaustavila. Nakon saslušanja u policiji potražio sam medicinsku pomoć u Domu zdravlja u Leposaviću - rekao je medijima I. M.

00:33

TZV. KOSOVSKA POLICIJA IZAZVALA INCIDENT: Patrola kod Leposavića zaustavila Srbina, brutalno ga pretukla i odvela na saslušanje

Slučaj je potvrdila i policija a zamenik komandira za region Sever Veton Eljšani rekao je da se osobi I. M. na teret stavlja krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

- Osumnjičeni muškarac je uhapšen jer nije poslušao naređenja policajaca koji su se bavili saobraćajnom nesrećom i svojim automobilom udario u službeni policijski automobil pričinivši materijalnu štetu. Nakon obavljenog razgovora, osumnjičeni je odlukom tužioca pušten u redovan postupak - navodi se u policijskom dnevnom izveštaju.

Slučaj se dogodio kasno sinoć na putu od Jarinja ka Leposaviću.

Kurir.rs/RTS/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

04:54

JA TAKAV DIPLOMATSKI INCIDENT GODINAMA NISAM VIDEO Drecun: Zar mislite da je Kurti takav avanturista da ga baš briga za SAD?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track