VUČIĆ IZ EMIRATA: Pribojci, obustavite štrajk, stižem kod vas u četvrtak!
Foto: KURIR

Hoće da razgovara

VUČIĆ IZ EMIRATA: Pribojci, obustavite štrajk, stižem kod vas u četvrtak!

Srbija -
Predsednik Štrajkačkog odbora i Samostalnog sindikata FAP Miodrag Dragaš kaže da im je stigla ovakva poruka od prvog potpredsednika vlade

BEOGRAD - Aleksandar Vučić poručio je radnicima FAP-a da će doći u četvrtak u Priboj ako odmah obustave štrajk i blokadu.

Radnici FAP-a od juče drže u blokadi prugu Beograd bar kod Priboja zbog lošeg stanja u toj fabrici i neisplaćenih zarada. I predsednik Štrajkačkog odbora i Samostalnog sindikata FAP-a Miodrag Dragaš kaže da im je stigla ovakva poruka od prvog potpredsednika vlade.

Dragaš je precizirao da je Vučić, preko predsednika pribojske opštine Lazara Rvovića, poručio da je voljan da dođe u Priboj i razgovara sa radnicima FAP-a o njihovim problemima.

"Mi sada očekujemo obraćanje predsednika opštine štrajkačima, međutim, njihova mišljenja su podeljena kada je u pitanju obustava štrajka", naveo je Dragaš. On je dodao da će tokom popodneva pozvati kolege da glasaju i biće onako kako većina odluči.

Više od hiljadu radnika FAP-a drugi dan štrajka drži u blokadi prugu Beograd-Bar zbog, kako kažu, neisplaćenih zarada od maja, neoverenih knjižica i nedostatka posla, a njima su se pridružili i radnci Fabrike sedišta, kao i brojni žitelji Priboja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track