UŽICE: Divac održao Olimpijski čas osnovcima u Užicu
Foto: Beta

Na igralištu

UŽICE: Divac održao Olimpijski čas osnovcima u Užicu

Srbija -
Olimpijski komitet ovu kampanju sprovodi već četiri godine i za to vreme obišli smo više od 25 gradova. Želimo da inspirišemo decu da se bave sportom, zdravim načinom života i da budu dobri đaci, kaže čuveni sportista

UŽICE - Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i džudista Aleksandar Kukolj odžali su danas Olimpijski čas na gradskom igralištu u Užicu.

"Olimpijski komitet ovu kampanju sprovodi već četiri godine i za to vreme obišli smo više od 25 gradova. Želimo da inspirišemo decu da se bave sportom, zdravim načinom života i da budu dobri đaci. To je osnov za bolje društvo za sve nas", rekao je Divac.

Osnovci su u sklopu Olimpijskog časa prošli pet radionica, nazvanih po pet osnovnih olimpijskih vrednosti: radost igre, fer -plej, poštovanje, izuzetnost i jedinstvo duha, tela i uma.

"Kroz radionice poručujemo im da je najbitnije da u svemu što rade daju sve od sebe i da veruju u svoje snove", poručio je Divac.Pored proslavljenog košarkaša, užičke osnovce je o olimpijskim vrednostima učio i džudista Aleksandar Kukolj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track