VOZ PREVOZIO FIJATOVE AUTOMOBILE: Iskočila lokomotiva na pruzi kod Valjeva!

Udes na pruzi Beograd-Bar

VOZ PREVOZIO FIJATOVE AUTOMOBILE: Iskočila lokomotiva na pruzi kod Valjeva!

Srbija -
Nesreća se dogodila u noći između utorka i srede, oko sat vremena iza ponoći. Pretpostavlja se da je uzrok inidenta pucanje osovine na lokomotivi

VALJEVO - Kako "Kurir" saznaje, u selu Leskovica kod Valjeva iz šina je iskočila lokomotiva teretnog voza koji je prevozio Fijatove automobile. U incidentu nije bilo povređenih.

Kako se saznaje, nesreća se dogodila u noći između utorka i srede, oko sat vremena iza ponoći. Pretpostavlja se da je uzrok incidenta pucanje osovine na lokomotivi.

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar uspostavljen je danas oko 9.00, posle petočasovnog prekida zbog iskliznića lokomotive teretnog voza blizu stanice Lastra, saopštila je Železnica Srbije.

Kako se navodi, železnički transport na barskoj pruzi ubrzano se normalizuje, ali će zbog tog prekida u polasku kasniti međunarodni voz, koji po redu vožnje u 9.10 kreće iz Beograda za Bar, pa su za putnike tog voza Železnice Srbije u stanici Beograd obezbedile čaj.

Železnice Srbije su i noćas zbog porekida saobraćaja na Barskoj pruzi oko 4.00, organizovale iz Požege autobuski prevoz putnicima vozova koji zbog ovog iskliznuća noćas nisu mogli da saobraćaju barskom prugom ka Beogradu. Reč je o vozovima koji su ka Beogradu krenuli sinoć u 19.00 iz Bara i noćas u 2.50 iz teretne stanice u Prijepolju, kao i dva lokalna putnička voza.

(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track