OTVORENO: Počela ski-sezona na Kopaoniku

Popust za prve dane

OTVORENO: Počela ski-sezona na Kopaoniku

Srbija -
Skijaška sezona počinje na stazi Karaman greben, na kojoj ima oko 30 centimetara utabanog snega, a Skijališta Srbije su za prve dane skijanja odobrila popust od 40 odsto na dnevne i poludnevne ski karte

KOPAONIK - Na Kopaoniku danas počinje ski-sezona, zahvaljujući snegu koji je pao, potpomognutom sistemima za veštačko osnežavanje i niskim temperaturama, najavila su Skijališta Srbije.

Prvi skijaši i borderi, tako će imati priliku da započnu ovogodišnje skijanje, najranije od kada skijalište postoji.Skijaška sezona počinje na stazi Karaman greben, na kojoj ima oko 30 centimetara utabanog snega, a Skijališta Srbije su za prve dane skijanja odobrila popust od 40 odsto na dnevne i poludnevne ski karte. Radno vreme ski centra je od devet do 15 časova.

Priprema staza počela je i na Torniku na Zlatiboru i na Staroj planini. Niske temperature stvorile su uslove da se sistemi za veštačko osnežavanje puste u rad, pa se na skijalištu na Torniku osnežavaju staze Čigota, Tornik, dečija staza, a počelo je osnežavanje i staze Zmajevac.Na Staroj planini počelo je osnežavanje staza na Jabučkom ravništu sedam, 7a i 7b, gde je trenutna visina prirodnog snega oko 10 centimetara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja