NAKON SMRTI U ELEKTROVOJVODINI: Kriju od žene da joj je muž umro

Tuga u Novom Sadu

NAKON SMRTI U ELEKTROVOJVODINI: Kriju od žene da joj je muž umro

Srbija -
Pita ona za njega stalo, ali smo joj rekli da je u Sremskoj Kamenici na Institutu, da mu je pozlilo i da su morali da ga odvedu, kaže žena koja je čuvala nepokretnu suprugu Dragoljuba S. (76)

NOVI SAD - U zgradi u Ulici Stevana Momčilovića 2 u Novom Sadu, gde je živeo Dragoljub S. (76), koji je preminuo za šalterom „Elektrovojvodine“ zbog rasprave o dugu od 500 dinara, tišina i muk. Niko ne može da veruje da je njihovog komšiju zadesila takva sudbina.Na vratima stana gde je Dragoljub živeo, ali ni na ulaznim vratima zgrade, juče nije stajala smrtovnica. Najverovatnije zato jer su Dragoljubovi ćerka i sin krili od majke da svog supruga, sa kojim je živela punih 50 godina, više nikada neće videti.

"Svi ćutimo, još baki nismo ni rekli da je Dragoljub preminuo. Pita ona za njega stalo, ali smo joj rekli da je u Sremskoj Kamenici na Institutu, da mu je pozlilo i da su morali da ga odvedu", kaže žena koja je juče čuvala Dragoljubovu nepokretnu suprugu.

Sin i ćerka nisu bili u stanu, otišli da srede papirologiju. Komšije samo odmahuju rukom i u neverici.

"Zbog navodnih 500 dinara duga za struju da toliko iznerviraju čoveka da padne i umre, to je neverovatno", kaže jedan od komšija.

Povodom ovog nemilog događaja oglasila se i „Elektrovojvodina“, uz saučešće porodici preminulog.

"Zbog lošeg stanja u kojem se našao, potrošač je zamoljen je da pređe u prostor namenjen za individualne razgovore gde mu je naš zaposleni ponudio pomoć", kažu u „Elektrovojvodini“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track