NOVI SAD: JKP INFORMATIKA lansirala android aplikaciju!
Foto: Informatika

Olakšan uvid u račun objedinjene naplate

NOVI SAD: JKP INFORMATIKA lansirala android aplikaciju!

Srbija -
Ova aplikacija korisniku otvara mogućnost da i putem svog telefona pogleda saldo u sistemu objedinjene naplate komunalno stambenih usluga za sve svoje prostore,stanove, za godine i po mesecima

NOVI SAD - Kako JKP INFORMATIKA Novi Sad permanentno unapređuje svoje usluge urađena je sopstvenim resursima, android aplikacija za uvid u račun objedinjene naplate.

Ova aplikacija korisniku otvara mogućnost da i putem svog telefona pogleda saldo u sistemu objedinjene naplate komunalno stambenih usluga za sve svoje prostore/stanove, za godine i po mesecima.

Aplikacija podržava verzije Androida 2.3.3 i novije. Ispoštovano je sve ono što je iskustvo nalagalo ali kanali za sugestije, koje očekujemo od aktivnih korisnika, potpuno su otvoreni.Informacija o svakom apdejtu automatski će se prosleđivati korisniku.

Prva, sada važeća, verzija programa za korisnike Android telefona obavezuje ih da budu registrovani kroz internet opciju moji računi http://www.nsinfo.co.rs/dw-user-login .

Instalacija aplikacije na telefon može da se izvrši odlaskom na Google play pretragom moji računi JKP INFORMATIKA.

Мogućnost da korisnici prеko Interneta na web stranici JKP INFORMATIKA Novi Sad www.nsinfo.co.rs imaju uvid u stanje zaduženja za objedinjenu naplatu komunalno stambenih usluga postoji i već nekoliko godina funkcioniše na zadovoljstvo korisnika.

Prеко opcije moji računi uz obaveznu registraciju korisnika, kojom se postiže visok nivo zaštite podataka o ličnosti, svako domaćinstvo za sve svoje prostore može da gleda stanje zaduženja po mesecima i godinama. Takođe, postoji mogućnost da se vidi kopija računa koja može i da se odštampa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track