TONČEV: Surdulica neće štedeti za doček Nove godine!
Foto: Fonet

Očekuje se nekoliko hiljada ljudi

TONČEV: Surdulica neće štedeti za doček Nove godine!

Srbija -
Za Srpsku novu godinu na gradskom trgu će nastupiti estradne zvezde, a Surdulica niti štedi niti će uvoditi mere štednje jer već šest godina posluje domaćinski i tako će nastaviti i u narednom periodu jer to zaslužuju građani koji su dali poverenje svojim glasovima, rekao je Tončev

SURDULICA - Stanovnici Surdulica će i ove godine moći da proslave Novu godinu na gradskom trgu gde će nastupiti trubači, a biće i obezbeđeno besplatno kuvano vino za građane, izjavio je danas predsednik opštine Surdulica Novica Tončev.

"Za Srpsku novu godinu na gradskom trgu će nastupiti estradne zvezde, a Surdulica niti štedi niti će uvoditi mere štednje jer već šest godina posluje domaćinski i tako će nastaviti i u narednom periodu jer to zaslužuju građani koji su dali poverenje svojim glasovima", rekao je Tončev.

Prema njegovim rečima, za doček nove godine očekuje se nekoliko hiljada ljudi, a za proslavu Srpske nove godine i do 10.000 ljudi.

On je dodao da je Surdulica godinu završila uspešno i da nema potrebe za merama štednje zbog kojih su ostale opštine u Pčinjskom okrugu ove godine odustale od organizovanja javnih proslava Nove godine.

"Godinu smo završili uspešno, usvojili smo budžet od 1,08 milijardi dinara od čega je 350 miliona dinara predviđeno samo za razvoj, odnosno infrastrukturne projekte. Takođe opština nijedan dinar ne duguje i nemamo nijedan dinar kredita", rekao je Tončev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track