Vučević najavio dobar doček, pevaju Nataša Bekvalac i Željko Joksimović
Foto: Beta

Srpska nova u NS

Vučević najavio dobar doček, pevaju Nataša Bekvalac i Željko Joksimović

Srbija -
Program će biti organizovan na Trgu Slobode s početkom u 21 čas a nastupiće i Jelena Tomašević i Nikola Rokvić

BEOGRAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je dobar večerašnji program dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru za Novosađane i dolazak velikog broja građana iz cele Srbije i susednih država.

Program će biti organizovan na Trgu Slobode u Novom Sadu ispred Gradske kuće, Spomenika Svetozaru Miletiću sa početkom u 21 čas, najavio je Vučević. On je najavio učešće Jelene Tomašević, Nikole Rokvića, Nataše Bekvalac i kao "poslasticu" nastup Željka Joksimovića.

Gradonačelnik Novog Sada je najavio da će biti sprovedene mere obezbeđenja i apelovao je na Novosađane i goste da se primereno ponašaju i da na Trg slobode ne donose pirotehnička sredstva.Vučević je rekao da organizacija dočeka Nove Godine neće predstavljati trošak za gradski budžet, jer je i za najveće muzičke zvezde dobra reklama nastup na prepunom trgu u Novom Sadu pred 20.000 ili 30.000 ljudi i da su spojeni interesi grada i tih izvođača.

On je istakao da je zadovoljan funkcionisanjem budžeta Novog Sada u 2013. i da je taj budžet jedan od najstabilnijih u Srbiji, da je ispunjeno sve u oblasti socijalne politike i da je bilo velikih davanja za kulturu i zdravstvu i najavio "još žešću investicionu politiku" u 2014. godini.Vučević je najavio završetak, pre svega kanalizacione i vodovodne mreže u prigradskim naseljima, nastavak radova na putnoj infrastrukturi i izgradnji Bulevara Evrope, uređenje Trga Republike i završetak novih obdaništa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track