GOTOV RASPUST: Drugo polugodište počelo u Vojvodini
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Vratili se na nastavu

GOTOV RASPUST: Drugo polugodište počelo u Vojvodini

Srbija -
Učenici u Vojvodini su zbog multietničkog stanovništva Pokrajine na zimski raspust otišli 23. decembra, zbog obeležavanja Božića po novom, Gregorijanskom kalendaru

NOVI SAD - Osnovci i srednjoškolci u Vojvodini danas su se, posle tronedeljnog zimskog raspusta, vratili na nastavu u drugom polugodištu školske 2013/14. godine, dok u ostalim delovima Srbije drugo polugodište počinje u ponedeljak, 20. januara.

Učenici u Vojvodini su zbog multietničkog stanovništva Pokrajine na zimski raspust otišli 23. decembra, zbog obeležavanja Božića po novom, Gregorijanskom kalendaru.

Tokom drugog polugodišta, učenici će imati prolećni raspust od 17. do 24. aprila, a u školu neće ići ni na školsku slavu Svetog Savu, 27. januara, 15. februara, kada se obeležava Dan državnosti, i 1. i 2. maja, kada se obeležava Praznik rada. Školsku godinu prvi će završiti maturanti gimnazija 23. maja, mali maturanti i maturanti srednjih stručnih škola završiće je 30. maja, a ostali osnovci 13. juna, dok će ostali srednjoškolci na letnji raspust ići 20. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track