STIŽE POMOĆ KAMIONDŽIJAMA: Posle poziva Kuriru MUP šalje vodu i gorivo za 150 šlepera kod Žednika!

Pozvali našu redakciju

STIŽE POMOĆ KAMIONDŽIJAMA: Posle poziva Kuriru MUP šalje vodu i gorivo za 150 šlepera kod Žednika!

Srbija -
Put je zatvoren i ne možemo da mrdnemo, kaže jedan od vozača iz kolone, kažu kamiondžije. Znamo za tu situaciju i trenutno smo u fazi organizacije kako bi što pre stigli tamo i pružili svaku potrebnu pomoć. Hvala vam što brinete o tim ljudima, rekli su iz sektora

BEOGRAD - Oko 150 kamiona zarobljeno je u smetovima i čeka u koloni kod mesta Žednik, na auto-putu Feketić - Subotica. Jedan od ljudi iz kolone pozvao je redakciju Kurira i opisao nam dramatičnu situaciju u kojoj se nalaze! Oni stoje u koloni od petka odnosno subote i nestaju im osnovne životne namirnice.

- Situacija je teška i dramatična. Put je zatvoren i ne možemo da mrdnemo. Veliki broj nas čeka od petka i subote. Sve se ovo odužilo. Nestaje nam gorivo i nećemo moći da se grejemo. Pored toga ostajemo bez zaliha vode i hrane. Sve što smo dobili danas je po jedna paštete, mesni narezak i pola hleba, ali mnogi nisu ni to dobili. Ne znam koliko ćemo moći da izdržimo - rekao nam je Nebojša.

Žednik se nalazi desetak kilometara pre Subotice u pravcu prema mađarskoj granici.

Kurir je o problemu kod Žednika odmah obavestio Sektor za vanredne situacije u Ministarstvu unutrašnjih poslova.- Znamo za tu situaciju i trenutno smo u fazi organizacije kako bi što pre stigli tamo i pružili svaku potrebnu pomoć. Hvala vam što brinete o tim ljudima - rekli su iz sektora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track