SKANDAL: Tuča u prostorijama prokupačkog SPS!
Foto: Printscreen SPS Org

Epilog u Hitnoj pomoći

SKANDAL: Tuča u prostorijama prokupačkog SPS!

Srbija -
Na članicu stranke Radmilu Novaković nasrnula je grupa članova koje je predvodio predsednik Okružnog odbora Oliver Radošević

PROKUPLJE - Dugogodišnji član SPS Radmila Novaković javila se sinoć nešto pre 23 sata u hitnu službu Doma zdravlja posle incidenta u prostorijama stranke, gde je dežurala.

Prema njenim rečima na nju je nasrnula grupa članova koje je predvodio predsednik Okružnog odbora Oliver Radošević. Ona kaže da su je na silu isterali iz prostorije gde su držali sastanak, dok Radošević negira da je došlo do bilo kakvog sukoba.

- U kasnim večernjim časovima, dok sam dežurala u stranci ušla je grupa članova SPS-a među kojima je bio i predsednik Okružnog odbora Oliver Radošević– priča Radmila Novaković, koja ima dug staž u SPS-u i predsednik je mesnog odbora, a bila je i odbornik ove stranke.

Govoreći o sinoćnem događaju Novakovićeva kaže da se u razgovor umešala jer je čula kako se Radošević hvali da je sve u životu postigao na osnovu svog rada i inžinjerske diplome i da takav čovek treba da vodi prokupačke socijaliste.

Ona je tada iz druge prostorije prišla vratima i umešala se u razgovor i Radoševića podsetila da je do prvog zaposlenja došao uz pomoć tadašnjeg lidera prokupačkih socijalista Ratka Začevića.

- Onda su pokušali da me isteraju iz prostorije. Zalupili su mi vrata na kojima sam stajala i sreća što sam izvukla nogu na vreme inače bi bila još više povređena – priča Novakovićeva, kojoj je u hitnoj službi konstatovana ogrebotina na nozi i povišen krvni pritisak.

S druge strane predsednik Okružnog odbora SPS Oliver Radošević kaže da nije bilo sukoba.

-Jedna grupa socijalista došla je da održi neformalni sastanak. Kada se gospođa umešala smatrali smo da njoj nije mesto na tom sastanku i zatvorili smo vrata. Sve drugo je pokušaj jedne grupe da skrene pažnju sa glavne teme a to je koliko je ko radio u prethodnom periodu-kaže Radošević.

Na pitanje da li postoji sukob i podela u prokupačkom SPS-u Radošević kaže da to nebi nazvao podelom već različitim miljenjima o pojedinim pitanjima.

Nezvanično u Prokuplju se priča da se SPS podelio na deo koji podržava visoki funkcioner ove stranke Dejan Milovanović i drugi deo koji želi da preuzme primat.

Predsednik OO SPS i predsednik opštine Prokuplje Ljubiša Đurković je na putu i kaže da nije upoznat sa događajem. Inače, o sinoćnom događaju obaveštena je i policija, koja je izašla na lice mesta ali nije zatekla nikoga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track