Ministri od jutros na poplavljenim područjima
Foto: Milen Đorđević

Ministri od jutros na poplavljenim područjima

Srbija -
Na sednici štaba za vanredne situacije u Kraljevu biće ministri pravde i trgovine Nikola Selaković i Rasim Ljajić, dok će na sednici štaba u Prokuplju biti ministri zdravlja i poljoprivrede Slavica Đukuć Dejanović i Dragan Glamočić

BEOGRAD - Ministri Vlade Srbije od jutros prisustvuju sednicama oštinskih štabova za vanredne situacije Zaječaru, Lučanima, Kraljevu i Prokuplju, čija su područja pogođena poplavama.

Kako je rečeno u Vladi Srbije, sednici štaba za vanredne situacije u Zaječaru prisustvuje ministar za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Igor Mirović, dok će u na sednici štaba u Lučanima biti ministri saobraćaja i građevinarstva Aleksandar Antić i Velimir Ilić.

Na sednici štaba za vanredne situacije u Kraljevu biće ministri pravde i trgovine Nikola Selaković i Rasim Ljajić, dok će na sednici štaba u Prokuplju biti ministri zdravlja i poljoprivrede Slavica Đukuć Dejanović i Dragan Glamočić. Ministri će potom obići poplavljena područja i upoznati se s razmerama štete i potrebama stanovništva na ugroženim područjima kako bi Vlada Srbije mogla efikasno da reaguje u suzbijanju posledica poplava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track