SNS: Tihomir Petković kandidat za gradonačelnika Užica

Gradski odbor

SNS: Tihomir Petković kandidat za gradonačelnika Užica

Srbija -
Odluka je doneta na sinoćnoj sednici GO, a za nju je bilo 13 od 15 odbornika SNS-a u lokalnom parlamentu. Sednici je prisustvovao i potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Nikola Selaković

UŽICE - Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Užica je Tihomir Petrović, saopštio je danas Gradski odbor SNS.

Kako se navodi u saopstenju, ta odluka doneta je na sinoćnoj sednici GO, a za nju je bilo 13 od 15 odbornika SNS-a u lokalnom parlamentu. Sednici je prisustvovao i potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Nikola Selaković, koji je, kako se navodi u saopštenju, podržao kandidaturu Tihomira Petkovića i “konstatovao da će svako nepoštovanje odluka stranke od strane njenih predstavnika u lokalnoj skupštini, biti sankcionisano u skladu sa Statutom stranke”.

Do smene na mestu gradonačelnika Užica doći će nakon dogovora sa koalicionim partnerima, saopšteno je iz užičkog odbora SNS-a. Tihomir Petković, koji će naslediti Sašu Miloševića koga je Predsedništvo SNS-a opozvalo nezadovoljno njegovim učinkom, bivši je predsednik opštine Užice, dugogodišnji predsednik užičkog DSS-a, a od juna prošle godine član je Srpske napredne stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track