ODBRANJENA SREMSKA MITROVICA: Dobrovoljci spasli grad od poplavnog talasa!
Foto: Tanjug

Herojski

ODBRANJENA SREMSKA MITROVICA: Dobrovoljci spasli grad od poplavnog talasa!

Srbija -
Inače, opštinski štab za vantredne situacije u Sremskoj Mitrovici doneo je danas odluku o proglašenju preventivne evakuacije stanovništva iz pojedinih ulica i obližnjem mestu Laćarak
1 / 7 Foto: Twitter @QueenSonyK

SREMSKA MITROVICA - Kako saznejemo Sremska Mitrovica uspešno je odbranjena od prvog poplavnog talasa koji je večeras prošao pored grada!

Iz Sremske Mitrovice danas je stigla informacija da je grad potpuno spreman za sve izazove pred kojima se nalazi i za sve ono što može da se desi usled rasta vodostaja reke Save. To je danas poručila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, koja je došla u Sremsku Mitrovicu.

Ona je obišla nasip uz Savu i tom prilikom se zahvalila velikom broju volontera koji su se odazvali pozivu da pomognu u odbrani tog nasipa, dodajući da su trenutno najpotrebniji džakovi sa peskom.

Inače, opštinski štab za vantredne situacije u Sremskoj Mitrovici doneo je danas odluku o proglašenju preventivne evakuacije stanovništva iz pojedinih ulica i obližnjem mestu Laćarak.

Sedici štaba održanoj u 14 časova, prusustvovali su i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i ministar odbrane Bratislav Gašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track