Zaposleni Agencije za privatizaciju odriču se dela plata za ugrožene

Donacija ugroženima

Zaposleni Agencije za privatizaciju odriču se dela plata za ugrožene

Srbija -
U Agenciji za privatizaciju su organizovane dežurne ekipe tokom vikenda, a u cilju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu i Vladi Republike Srbije u brzoj sanaciji nastale štete

Zaposleni Agencije za privatizaciju doniraće deo svojih zarada ugroženima. U Agenciji za privatizaciju su organizovane dežurne ekipe tokom vikenda, a u cilju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu i Vladi Republike Srbije u brzoj sanaciji nastale štete.

Agencija za privatizaciju je uputila apel da se u preduzećima organizuju krizni štabovi koji će pravovremeno obaveštavati Agenciju o eventualnoj ugroženosti zaposlenih i imovine. Takođe, prikupljaju se informacije koja preduzeća imaju mogućnost doniranja pomoći i obezbeđivanja smeštajnih kapaciteta.

Agencija za privatizaciju prikuplja informacije o stanju u preduzećima iz svoje nadležnosti, kako bi se stekao uvid o ugroženosti zaposlenih i imovine i preduzele mere u cilju zaštite od poplava i pružanja solidarne pomoći u vanrednoj situaciji.

Kontaktirana su sva preduzeća iz nadležnosti Agencije u cilju blagovremene informisanosti o potrebnoj pomoći i preduzetim merama kako bi se zaštitili ljudi, životinje i imovina.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track