PLJUNUO NA SRBIJU I CRNU GORU: Medojeviću, da li si ti ljudsko biće?!
Foto: Fonet

Sraman čin

PLJUNUO NA SRBIJU I CRNU GORU: Medojeviću, da li si ti ljudsko biće?!

Srbija -
Govoreći o potopu koji nam i dalje preti Medojević je na svom tviteru napisao: Pazite sta želite, možda vam se želje i ostvare - Beograd na vodi

SRBIJA/CRNA GORA - Hiljade ljudi bez krova nad glavom, poginuli, uništene hiljade kuća koje su mukom građene godinama, majke sa decom, trudnice koje se porađaju bukvalno u momentima dok se bore da spasu svoj zivot, jednom rečju kataklizma koja je zadesila Srbiju.

Sve to je bilo povod lideru crnogorskog "Pokreta za Promjene", Nebojši Medojeviću, da pljune i na Srbiju i na Crnu Goru i da nam se zlo podsmeva u danima kada se borimo za živote ljudi, u čemu nam uveliko pomažu i država Crna Gora, njena vojska, ali i brojni građani koji su se sami organizovali.

Naime, govoreći o potopu koji nam i dalje preti Medojević je na svom tviteru napisao: "Pazite sta želite, možda vam se želje i ostvare - Beograd na vodi."

Kao da se obradovao stradanju naroda Srbije, Medojević je iskoristio jednu od naših najvećih tragedija, da likuje i proziva i to mu nije bilo dovoljno. Nakon što je uvredio Srbiju obrušio se i na Crnu Goru, govoreći kako je to drzava koja je uništena i koja nema Srbiji čime da pomogne, ali na Medojevićevu nesreću, a našu i radost Crne Gore, to nije tačno.

Crna Gora pritekla je našoj državi u svesrdnu pomoć, saljući pet spasilačkih timova vojske, ronilački sanitetski tim, a brojni građani Crne Gore su se i sami organizovali i lično došli u Srbiju da pomažu, ili su poslali humanitarnu pomoć.

Medojeviću, moramo da te pitamo, da li si ti ljudsko biće kad se raduješ tuđoj tragediji?

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track