OPŠTINA: Konkurs za podsticajna sredstva za razvoj voćarstva i stočarstva!
Foto: Mi

Kuršumlija pomaže poljoprivrednike

OPŠTINA: Konkurs za podsticajna sredstva za razvoj voćarstva i stočarstva!

Srbija -
Sredstva su namenjena za nabavku opreme, mehanizacije i navodnjavanje za oblast voćarstvo i stočarstvo. U toku iduće nedelje raspisaćemo konkurs o uslovima i načinima korišćenja podsticajnih sredstava predviđenih za ovu namenu

KURŠUMLIJA- Opština Kuršumlija dobila je saglasnost Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine na Program za razvoj poljoprivrede na teritoriji opštine Kuršumlija za 2014. godinu.

Prema rečima samostalnog stručnog saradnika za poljoprivredu u opštinskoj upravi Jovice Đinovića, opština je za ovu namenu izdvojila iz budžeta 15 miliona dinara.

-Sredstva su namenjena za nabavku opreme, mehanizacije i navodnjavanje za oblast voćarstvo i stočarstvo. U toku iduće nedelje raspisaćemo konkurs o uslovima i načinima korišćenja podsticajnih sredstava predviđenih za ovu namenu.

Za sredstva mogu konkurisati svi poljoprivrednici sa teritorije opštine Kuršumlija koji imaju registrovana gazdinstva u aktivnom statusu.Inače, poljoprivrednici mogu dobiti do 150 hiljada dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track