LEPO I MAŠTOVITO: Održan maskenbal 2014. u Kuršumliji!
Foto: Milen đorđević

21 po redu manifestacija

LEPO I MAŠTOVITO: Održan maskenbal 2014. u Kuršumliji!

Srbija -
Publika je ovacijama pozdravila svaku tačku koju su izveli mališani od najmlađe do najstarije grupe
1 / 15 Foto: Milen đorđević

KURŠUMLIJA- U sportskoj hali u Kuršumliji sinoć je održana dvadeset prva po redu tradicionalna manifestacija „Maskenbal 2014“.

Pred preko 1000 ljudi oko 400 mališana iz vrtića “Sunce” i “Čarolija” izveli su deset muzičko-scenskih tačaka, koje su brižljivo pripremali sa svojim vaspitačima poslednjih mesec dana. Publika je ovacijama pozdravila svaku tačku koju su izveli mališani od najmlađe do najstarije grupe.

Prva tačka bila je “Šešir” a zatim su se ređale: “Zašto da se peru ruke”, “Četiri godišnja doba”, “Nostalgija”, “Ljubav”, “Negde iznad duge”, “Hajde da ludujemo”, “Mama je glagol, od glagola raditi”, “Štrumfovi”, a sve je začunjeno spletom narodnih pesama i igara.

- Mi smo pripremili novu tačku “Štrumfovi”. Ovo je tačka koja je po prvi put izvedena a zajednički smo je pripremile ja i moja koleginica Anka Ivanović sa dve pripremno-predškolske grupe. Vredno smo svi radili a deci nije bilo teško da svakodnevno vežbaju. Tu su i roditelji koji uvek pomažu oko kostima. Zadovoljni smo kako je sve ispalo i kako su to deca odradila. Posebno nam je drago što su sve tačke od prve do poslednje prihvaćene od publike podjednako dobro- rekla nam je Radmila Ilić, vaspitač vrtića „ Sunce”.

U hali sportova su svi bili prezadovoljni onim što su izveli preslatki mali mališani, počev od roditelja, vaspitača, građana. Kada se radi sa ljubavlju, rezultati su uvek ovako dobri.

Vaspitači su umeli da na pravi način istaknu talenat i kreativnost dece, pa je uz predivne kostime manifestacija bila prelepa, utisak je sa ovogodišnjeg maskenbala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track