UMALO GA UBILA PROTIVGRADNA ODBRANA: Kragujevčaninu 90.000 i da ga ne pogodi raketa 20 godina
Foto: Print Screen Jutjub

Sporazumno

UMALO GA UBILA PROTIVGRADNA ODBRANA: Kragujevčaninu 90.000 i da ga ne pogodi raketa 20 godina

Srbija -
Rade Biševac je lakše povređenom 24. juna ove godine od gelera protivgradne rakete

PRIBOJ - Pribojska firma “Poliester” uplatila je 90.000 dinara na ime odštete Kragujevčaninu Radetu Biševcu (52), lakše povređenom 24. juna ove godine od gelera protivgradne rakete koja je pala na asfalt i eksplodirala na dva metra od njega. Biševac je Tanjugu izjavio da je firma “Poliester”, koja proizvodi protivgradne rakete, juče uplatila novac i da je on danas podigao deo, a ostalo ostavio da prenoći. Kaže da je očekivao veći iznos odštete.- To što sam preživeo ne može da se meri novcem. Imao sam sreću što me nije pogodila, već je pala na dva koraka od mene i za dlaku sam izbegao smrt – rekao je Biševac.

On je dodao da je prihvatio odštetu od 90.000 dinara, jer, kako kaže, ono što mu sada najmanje treba je da ide po sudovima.Naglašavajući da je u dobrim odnosima sa rukovodstvom firme “Poliester” Biševac je rekao da su otvorene mogućnosti i za saradnju budući da on ima prodavnicu boja i lakova kao i da se bavi proizvodnjom nameštaja.Biševac se oporavlja od povreda i od kada su ga pogodili geleri protivgradne rakete zbija šale na svoj račun, pa tako humor nije izostao ni prilikom potpisivanja sporazuma o nadoknadi štete.

- Kada sam dobio predlog sporazuma i video da nude odštetu od 90.000 dinara, našalio sam se sa direktorom i rekao mu – prihvatiću, ali samo pod uslovom da me u narednih 20 godina ne pogodi protivgradna raketa – priča Biševac.Pomoćnik načelnika Uprave za upravljanje rizicima MUP-a Srbije Ðorđe Kardum tada je izjavio da se protivgradna raketa nije samolikvidirala na bezbednoj visini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track