Najnovije vesti

DAROVALI BELU TEHNIKU: Srbi za Srbe pomogli Krupnju
Foto: Srbi Za Srbe

Humanitarna akcija

DAROVALI BELU TEHNIKU: Srbi za Srbe pomogli Krupnju

Srbija -
Humanitarna pomoć u vidu 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju
1 / 5 Foto: Srbi Za Srbe

KRUPANJ - Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa kompanijom Elsis i Avista iz Beograda, isporučila je u subotu 4. oktobra vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju u vrednosti od 660.000 dinara.

Humanitarna pomoć u vidu 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju.

Organizacija ''Srbi za Srbe'' okuplja više hiljada članova iz rasejanja i Srbije, pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom ''Borba protiv poplava'', u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena jednom od najvećih elementarnih nepogoda u poslednjih 100 godina.

U sklopu akcije ''Borba protiv poplava'', do sada je pomoć organizacije ''Srbi za Srbe'' isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju u vrednosti od 11 miliona dinara, a u narednih tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

Prva faza akcije ''Borba protiv poplava'' ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske kako bi bili u mogućnosti da povrate izgubljenu nadu i dobiju preko potrebnu pomoć za svoje domaćinstvo. Više informacija o prijavi za pomoć kao i finansijskoj podršci projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu ove organizacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track