(VIDEO) NEUSPELA PLENIDBA: Ratni veterani oterali izvršitelje koji su došli da zaplene televizor!

Zbog duga 6.799 dinara

(VIDEO) NEUSPELA PLENIDBA: Ratni veterani oterali izvršitelje koji su došli da zaplene televizor!

Srbija -
Sudski izvršitelji stigli su dva minuta posle najavljenog. Međutim, kada su prišli, okupljeni veterani su im rekli da im ne dozvoljavaju da uđu unutra, te su se oni vratili praznih šaka
1 / 6

-Dug za fiksni telefon u iznosu od oko 6.000 dinara, za nekoliko meseci, jer nisam imao sa čime da platim, još 2011.godine. Ove godine sam dobio zaključak od Osnovnog suda, da moj iznos sada iznosi preko 9.000 dinara. Nekako sam skupio, pa prvi put platio 3.000, i drugi put 1.200 dinara, ali ostali dug nikako nisam mogao. Međutim, nedavno je bio sudski izvršitelj i procenio televizor za 5.000 dinara i danas treba da dođu da njega uzmu – jada se Damir Jurković, koji nigde ne radi.Ispred njegove kuće u Kačićevoj 26, u Petrovaradinu, okupilo se oko dvadesetak veterana, koji su bili spremni da fizički brane da sudski izvšitelji uđu u Damirovu kućicu.

Sudski izvršitelji su stigli dva minuta posle najavljenog. Međutim, kada su prišli, okupljeni veterani su im rekli da im ne dozvoljavaju da uđu unutra, te su se oni vratili praznih šaka.

Bila zakazana javna prodaja televizora, umesto duga?!

-O izvršnom postupku koji se vodi pred ovim sudom protiv izvršnog dužnika Damira Jurković, obaveštavam Vas da je ovaj izvršni postupak pokrenut predlogom izvršnog poverioca JP Telekom iz Beograda na osnovu verodostojne isprave-računa, a zbog neplaćenog duga izvršnog dužnika u iznosu od 6.799 dinara.

U predlogu za izvršenje koje je dozvoljeno rešenjem ovog suda, izvršni poverilac JP Telekom iz Beograda je predložio popis i prodaju pokretnih stvari izvršnog dužnika.Nakon izvršenog popisa koji je obavljen u prisustvu izvršnog dužnika, za juče je bila zakazana prva javna prodaja dužnikovih pokretnih stvari, tačnije televizora marke Samsung u vlasništvu izvršnog dužnika – stoji u odgovoru Osnovnog Suda u Novom Sadu.

http://www.youtube.com/watch?v=7wAmSAekKU4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track