(VIDEO) OPASAN POVRATAK IZ VRTIĆA: Dečaka (4) pas ujeo za butinu
Foto: Printskrin Yt

Incident u Nišu

(VIDEO) OPASAN POVRATAK IZ VRTIĆA: Dečaka (4) pas ujeo za butinu

Srbija -
Kako kaže njegova majka Biljana Stanković, Luka je sa drugaricom bezbrižno trčkarao kada mu je pas pritrčao i ujeo ga za butinu. Sve se odigralo veoma brzo, na košarkaškom terenu kod Vojničkog groblja na Trošarini

NIŠ - Četvorogodišnjeg Luku Stankovića ujeo je pas lutalica, dok se, sa svojom majkom, vraćao iz vrtića.

Dečaka je pas napao kod Vojničkog groblja na Trošarini, a prema rečima stanovnika ovog naselja, ovakve nezgode su česte, jer u tom delu grada ima mnogo pasa lutalica.

Na povratku iz vrtića, malog Luku napao je pas lutalica. Kako kaže njegova majka Biljana Stanković, Luka je sa drugaricom bezbrižno trčkarao kada mu je pas pritrčao i ujeo ga za butinu. Sve se odigralo veoma brzo, na košarkaškom terenu kod Vojničkog groblja na Trošarini.

Biljani i njenom sinu pomogla je stanarka obližnjie zgrade, koja ih je odvezla u Hitnu pomoć. Lekari su ga uputili u Dom zdravlja, gde su utvrdili da je Luka vakcinisan protiv tetanusa i da ne postoji opasnost od infekcije.

U blizini terena gde je Luku ujeo pas, osim vrtića “Pepeljuga” nalazi se i OŠ “Branko Miljković”, pa svakodnevno ovuda prođe mnogo mališana, sa roditeljima ili bez. Ovde smo zatekli samo jednog psa, ali, kako kažu komšije, napadi su česti, a lutalica ima mnogo.

Neki od komšija ih čuvaju i hrane, kažu stanovnici ovog naselja, pa većina njih nije htela da o ovom problemu govori pred kamerom, kako se ne bi zamerali komšijama. Ipak, novopečena majka koja ovde stanuje, imala je slično iskustvo.

Biljana Stanković će, kaže, tužiti Grad zbog ovog nemilog događaja, koji je, kaže, velika trauma i za njenog sina Luku, a i za nju.

(NTV/Južna Srbija Info)

http://www.youtube.com/watch?v=Xhuc6HUcfaw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track