SPREMITE SE ZA OLUJNI VETAR: Banat očekuje orkanske udare!
Foto: Beta

Nosiće sve pred sobom

SPREMITE SE ZA OLUJNI VETAR: Banat očekuje orkanske udare!

Srbija -
U Srbiji će narednih dana zahladneti. U subotu će biti umereno oblačno, krajem dana mestimično s kišom, na planinama sa snegom

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti vetrovito, povremeno sa olujnim udarima do 20 metara u sekundi, a na jugu Banata i sa orkanskim udarima, upozorio je RHMZ.

Uz umeren do jak južni i jugoistočni vetar u Srbiji će danas vreme biti umereno do potpuno oblačno.

Pre podne će u jugozapadnim, a popodne i u toku noći i u ostalim predelima mestimično će padati kiša, a na planinama sneg.Jutarnja temperatura biće od minus jedan do četiri stepena, a najviša dnevna od četiri u Timočkoj Krajini do 14 stepeni u zapadnoj Srbiji.

U Beogradu će biti vetrovito, povremeno sa olujnim udarima vetra.

Tokom dana biće umereno do potpuno oblačno, a popodne i u toku noći povremeno sa kišom. Jutarnja temperatura biće oko četiri, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će narednih dana zahladneti. U subotu će biti umereno oblačno, krajem dana mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

Zatim će biti pretežno oblačno, u nedelju povremeno s kišom, na planinama sa snegom, a od ponedeljka sneg i susnežica ponegde će padati i u nižim predelima, dok će samo u utorak biti suvo i uglavnom sunčano.

Biometeorološka prognoza za petak, 30. januar 2015Meteorološka situacija može nepovoljno uticati na osobe sa srčanim i psihičkim oboljenjima, kao i na astmatičare. Moguće meteoropatske reakcije su neraspoloženje, glavobolja i nesanica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track