(VIDEO) SVAKA IM ČAST: U roku ispoštovali zahtev meštana Bigrenice i zaštitili ih od sunca i kiše!
Foto: YTPS

Za svaku pohvalu

(VIDEO) SVAKA IM ČAST: U roku ispoštovali zahtev meštana Bigrenice i zaštitili ih od sunca i kiše!

Srbija -
Autobuska stanica nije imala nikakvu zaštitu od sunca, vetra, kiše ili snega. Ovaj problem je morao da se reši, a oni su to uradili neverovatnom brzinom

Meštani Bigrenice u okviru opštine Ćuprija, imali su veliki problem. Naime, jedna od retkih autobuskih stanica nije imala nikakvu zaštitu od sunca, vetra, kiše ili snega. Ovaj problem je morao da se reši, a pozitivna vest je da je odmah uzet u obzir, a rešenje je realizovano u roku!

U celosti prenosimo izjavu direktora Javnog komunalnog preduzeća:„Autobusko stajalište u Bigrenici, kod mesta koje meštani tamo zovu „Kruška“, je po dogovoru koja je lokalna samouprava imala na tribini u Bigrenici, od pre nekih nedelju dana namontirano, znači, ispoštovani su rokovi kako je rečeno 28. u petak su postavljeni ankeri i iskopan je temelj u dogovoru sa stručnim licima iz Direkcije za izgradnju grada, odrađena je tačna lokacija, udaljenost od puta, ispoštovani su propisi, temelj je iskopan prema propisima kako zahtevaju, jer autobusko stajalište prilikom udara vetra treba da bude stabilno i u ponedeljak je građevinska operativa komunalnog preduzeća postavila stajalište i eto, nismo obećali građanima Bigrenice, ali uradili smo jedan plato pored stajališta kako bi putnicima koji čekaju autobus bilo pristupačno da u lošim vremenskim uslovima kada je kiša ili sneg mogu da nađu jedan zaklon dok čekaju autobus. Ono što smo rekli, uradili smo u datim rokovima.“, izjavio je Branimir Tazić, direktor JKP.Sreća meštana mora da je neizmerna, pogotovo zato što ne moraju da pate od raznih neuslova koji su ih do skoro mučili.

http://www.youtube.com/watch?v=hAwE2uTfZHY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track