POSAO BOLI GLAVA: Prodavci na jagodinskoj pijaci gledaju TV i služe im kafu i čaj!
Foto: Profimedia

Uživancija

POSAO BOLI GLAVA: Prodavci na jagodinskoj pijaci gledaju TV i služe im kafu i čaj!

Srbija -
Tezge na kojima prodaju su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju

JAGODINA - Prodavci mleka i mlečnih proizvoda na Gradskoj tržnici u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, dok prodaju svoje proizvode, gledaju televiziju, a služi im se i kafa i čaj.

Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju, kažu danas prodavci za Tanjug.

Oni ističu da se televizija, uglavnom i najviše, gleda kada je neka popularna serija, pa ljudi ne žele da propuste neku epizodu. Prodavci mleka i mlečnih proizvoda u Gradskoj tržnici Jagodine, imaju veoma savremen prostor sa 27 rashladnih vitrina, televizorom, klima uređajima, zidnim satom... ističu u Upravi pijace.

Prostor je "dao da se izgradi 2011. godine, tada gradonačlenik Jagodine Dragan Marković - Palma a sada predsednik Skupštine grada, a investicija je stajala 5.000.000 dinara", kažu u Upravi pijace. Rashladne vitrine dobili su i prodavci kolača, zaklanih pilića i lisnatog testa.

Uz prodavce mleka i mlečinih proizvoda iz Jagodine, u ovom prostoru svoje proizvode prodaju i proizvođači iz susednih opština - Batočine, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, ali i iz Užica, Kraljeva i Kragujevca, kažu u Upravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track