(HIT FOTKA) ONO KAD NEMAŠ ZA MORE: Sunčali se na najprometnijoj raskrsnici u NS!
Foto: Radio 021 (pitali Ih Za Dozvolu)

Čudo kod Futoške pijace

(HIT FOTKA) ONO KAD NEMAŠ ZA MORE: Sunčali se na najprometnijoj raskrsnici u NS!

Srbija -
Prolaznici koji su se zatekli na pešačkom prelazu u čudu su ih gledali, a neki i fotografisali. Očevidac je naveo da je na pitanje prolaznika šta to rade, jedan od mladića rekao...

BEOGRAD - Novosađani su juče po podne prisustvovali nesvakidašnjoj sceni na najprometnijoj raskrsnici u gradu kod Futoške pijace gde su se dva mladića sunčala na razdelnom ostrvu.

Na fotografijama koje je 021.rs dobio od građana koji su prolazili uglom Jevrejske i Bulevara oslobođenja, mogu se videti mladići, najverovatnije maloletni, kako obučeni samo u šortseve leže na razdelnom ostrvu tik uz semafor.

Foto: Radio 021
Foto: Radio 021

Prolaznici koji su se zatekli na pešačkom prelazu su ih u čudu gledali, a neki i fotografisali. Očevidac je naveo da je na pitanje prolaznika šta to rade, jedan od mladića rekao da se sunčaju.

Koliko su se ovi mladići zadržali ležeći na razdelnom ostrvu na najprometnijoj novosadskoj raskrsnici nije poznato, dok je sa druge strane sasvim jasno da je ovaj njihov potez i te kako opasan jer takvim ponašanjem ometaju pažnju učesnika u saobraćaju.

(Radio 021)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track