Vojni avioni i helikopteri lete nad Leskovcem

Dan Vojske Srbije

Vojni avioni i helikopteri lete nad Leskovcem

Srbija -
Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće širi rejon Leskovca 18, 19. i 20. aprila, u vremenu od 9 do 14 časova, kao i tokom svečanosti 23. aprila

BEOGRAD - Centralna svečanost povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije biće organizovana 23. aprila u Leskovcu koji će, u sklopu priprema za proslavu sutra kao i u naredna dva dana nadletati vojni avioni i helikopteri.

"Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće širi rejon Leskovca 18, 19. i 20. aprila, u vremenu od 9 do 14 časova, kao i tokom svečanosti 23. aprila", najavilo je Ministarstvo odbrane.

Zbog priprema za obeležavanje Dana Vojske Srbije u Leskovcu će za saobraćaj biti zatvorene dve saobraćajnice od kojih Ulica Koste Stamenkovića od danas u 18 sati do 23. aprila u 15 sati.

Bulevar oslobođenja, u delu između raskrsnice ulice Južnomoravskih brigada i raskrsnice ulica Nikole Skobaljića biće zatvoren 19, 20. i 23. aprila u vremenu od 9 do 15 časova, dodaje se u saopštenju.

Od ove godine Dan Vojske Srbije obeležava se 23. aprila, kada je 1815. u Takovu doneta odluka o početku Drugog srpskog ustanka za oslobođenje Srbije od turske vlasti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track