LETO NA SAVI: Besplatna zabava za sve uzraste!
Foto: KURIR

Šabac spreman za vrućine

LETO NA SAVI: Besplatna zabava za sve uzraste!

Srbija -
Svi programi su besplatni, a cilj je da se letnje aktivnosti presele iz centra na Stari grad i tako iskoristi potencijal grada koji izlazi na reku Savu, objavljeno je na sajtu grada

ŠABAC - Manifestacija "Leto na Savi", sa bogatim zabavnim sadržajem, koja je prilagođena svim generacijama i interesovanjima, a posebno najmlađima, počinje danas u Šapcu.

Svi programi su besplatni, a cilj je da se letnje aktivnosti presele iz centra na Stari grad i tako iskoristi potencijal grada koji izlazi na reku Savu, objavljeno je na sajtu grada.

Koordinator te manifestacije Milica Simić kaže da su predviđene sportske aktivnosti, edukativni i zabavni program, "a najveći deo sadržaja prilagođen je deci".

"Potrudili smo se da obezbedimo bogat sadržaj, prilagođen svim generacijama i interesovanjima... Ipak najviše programa prilagodili smo najmlađima, kako bi što kvalitetnije proveli školski raspust", rekla je Simić.

Do kraja jula posetioce na Starom gradu očekuju brojne predstave za decu, bioskop na otvorenom, letnje škole, izložbe, radionice, koncerti… Manifestacija zvaničnio počinje programom "Bajka pod slikarskom beretkom" Biblioteke šabačke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track