MUŽEVI, SPREMITE SE ZA ZETOVIJADU: Prijepolje u subotu bira najboljeg zeta!
Foto: Youtube Printscreen

Limski darovi

MUŽEVI, SPREMITE SE ZA ZETOVIJADU: Prijepolje u subotu bira najboljeg zeta!

Srbija -
Među naj zetovima Prijepolja su mnoge javne ličnosti, umetnici, privrednici, sportisti, među kojima su i pokojni Petar Lubarda, Milutin Mišić i Petar Kralj

PRIJEPOLJE - U Prijepolju su počeli jedanaesti "Limski darovi", manifestacija koja je poznata po izboru "najboljeg zeta godine".

Kulminacija ove turističko-zabavne manifestacije je sutra kada će biti izabran najbolji supružnik neke od oko 2.000 Prijepoljki koje su se udale "na stranu", odnosno van mesta rođenja.

Titulu "naj prijepoljskog zeta" poneli su poznati biznismeni, glumci, sportisti i poznate ličnosti. Među titularima su najbrojniji Srbi, Bosanci i Crnogorci, ali priznanjem "naj prijepoljskog zeta" mogu se pohvaliti i državljani Italije, Norveške, Švedske, SAD, Nemačke, Francuske i Švajcarske.Među "naj zetovima Prijepolja" su mnoge javne ličnosti, umetnici, privrednici, sportisti, među kojima su i pokojni Petar Lubarda, Milutin Mišić i Petar Kralj. U okviru "Limskih darova" biće otvorene i dve izložbe. Na manifestaciji gostima će biti predstavljen planinski doručak kao deo projekta Turističke organizacije Prijepolja i Regionalne razvojne agencije "Zlatibor" iz Užica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track