LAKO DO TRUBE: Autobusom za Guču na svaki sat
Foto: Fonet Milo Lukić

Dragačevski sabor

LAKO DO TRUBE: Autobusom za Guču na svaki sat

Srbija -
Autobusi kreću od šest ujutru pa sve do četiri narednog dana, a u četvrtak petak i subotu ako bude potrebno i češće. To važi i za povratak u Beograd

ČAČAK - Saobraćajno preduzeće "Autoprevoz" iz Čačka od jutros do nedelje uvelo je direktne autobuske linije Beograd - Guča, gde počinju završni programi Dragačevskog sabora trubača.

Kako je izjavio šef Autobuske stranice u Čačku Vesko Nenadović iz Beograda za Guču autobusi će polaziti na svaki sat a to će važiti i za povratak u glavni grad. On je istakao da će iz Čačka za Guču autobusi polaziti na svakih 60 minuta, od šest sati ujutru i sve do četiri narednog dana, a u četvrtak petak i subotu ako bude potrebno i češće.

"Na peronu stanice će stalno biti postavljen autobus i čim se napuni kreće za Guču a tako će biti i prilikom povratka", rekao je Nenadović.Ovakav red vožnje najviše će pogodovati posetiocima Sabora koji dolaze železnicom iz Južne i Zapadne Srbije gde će ih čekati autobusi za još 20 kilometara vožnje.

Cene karata su smanjene u odnosu na redovne linije i povratna iz Beograda košta 2.090 a iz Čačka 400 dinara.Nenadović očekuje da će do nedelje kada će trube utihnuti "Autoprevoz" prevesti preko 200.000 posetilaca, koliko je i prošle godine bilo putnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track