Najnovije vesti

GRANICA SA MAĐARSKOM: Horgoš i Bački Vinogradi i dalje zatvoreni za saobraćaj
Foto: Zorana Jevtić

Auto moto savez Srbije

GRANICA SA MAĐARSKOM: Horgoš i Bački Vinogradi i dalje zatvoreni za saobraćaj

Srbija
Na Kelebiji i Bačkom Bregu pojačan je intenzitet saobraćaja, ali zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta

BEOGRAD - Prema podacima Uprave granične policije, zatvoreni su granični prelazi Horgoš i Bački Vinogradi sa Mađarskom, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

 

Na Kelebiji i Bačkom Bregu pojačan je intenzitet saobraćaja, ali zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

 

Bez dužih zadržavanja prolazi se i na graničnim prelazima sa Hrvatskom, a ni na ostalim graničnim prelazima sa susednim zemljama nema dužih zadržavanja.

 

Zadržavanja nema ni na naplatnim rampama, a vozače očekuje umeren intenzitet saobraćaja i dobra prohodnost puteva. Dobroj prohodnosti puteva u velikoj meri doprinose povoljne vremenske prilike, pa su kolovozi suvi, a vidljivost dobra.

 

Građevinska sezona, intenzivni radovi, izmene u režimu obavljanja saobraćaja, kao i veće prisustvo radnika na državnim putevima prvog i drugog reda, razlog su što Javno preduzeće Putevi Srbije apeluje na vozače da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu.

 

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 101 saobraćajna nezgoda u kojima su 43 osobe povređene, a šest lica je smrtno stradalo. Istovremeno, u Beogradu su zabeležene 54 saobraćajne nezgode u kojima je 17 osoba povređeno.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...