Prevarant hoće u vlast

Žestoke optužbe Zorana Vulića

Prevarant hoće u vlast

Srbija -
Potpredsednik Pokreta za promene iz Kruševca podneo krivičnu prijavu protiv svog predsednika Branislava Katančevića zbog uništavanja imovine i pretnji deci
1 / 3

KRUŠEVAC - Pukla tikva!- Želim da se izvinim svim građanima Kruševca jer sam jednom okrutnom i opasnom čoveku pomogao da dođe nadomak vlasti. Doživeo sam strašne stvari od Branislava Katančevića. Na ličnom primeru sam video kako bez pardona vara i laže.Ovako svoju ispovest za Kurir počinje ugledni kruševački biznismen Zoran Vulić, potpredsednik i finansijer stranke Pokret za promene, čiji je lider baš Katančević, inače direktor specijalne bolnice u Ribarskoj banji.Katančević je poznat i po tome što je pre dve godine, dok je bio član DS, prebio jednog kruševačkog socijalistu i slomio mu jagodičnu kost. Zato je izbačen iz DS, pa je formirao Pokret za promene, koji je pregovarao sa svim političkim strankama.- Uslov za podršku na izborima bio je da Katančevićev sin bude na poslaničkoj listi. Razgovarao je s LDP, ali neuspešno - navodi Vulić.Kada je formiran Pokret za promene, Katančević je od Vulića dobio prostor od 60 kvadrata, da bi u kasnijoj fazi kampanje tražio još veći, od 170 metara kvadratnih.- Ništa mi nikada nije plaćeno. Ogromne troškove četiri telefonske linije i struje morao sam skoro uvek da plaćam sam - optužuje Vulić.Ubrzo dolazi do kulminacije.- Rekao sam mu da mora da napusti moje prostorije, a on je u noći između 28. i 29. marta upao u kancelarije i izneo bukvalno sve: kompjutere, telefone, čak je i štekere povadio... Podneo sam krivičnu prijavu zbog iznošenja stvari i pretnji mojoj deci. Poručio mi je da pazim na njih - kivan je Vulić.

Branislav Katančević Branislav Katančević

Katančević: Nije tačnoBranislav Katančević kaže da Vulić govori neistine.- Nemam nikakav komentar na te gluposti. Ne želim ništa da kažem, sve je laž! U kampanji ga neko instruira. Ucenjeni smo da se iselimo u toku jednog dana i ostavili smo prostor u mnogo boljem stanju nego što je bio. On je samo jedan od 100 osnivača, a nije u radnom odnosu?! Odakle mu sredstva da me izdržava?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track