LOPOV IZ PROKUPLJA OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Evo poruke kojom se pokajao
Foto: Profimedija

Poslao im paket

LOPOV IZ PROKUPLJA OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Evo poruke kojom se pokajao

Srbija -
Došao sam na posao nešto pre 7 ujutru i primetio kraj zaključane kapije lepo upakovan paket. Uneo sam ga unutra i tek kada smo ga otvorili, videli smo u njemu...

PROKUPLJE - Nakon što su iz prokupačke Narodne biblioteke ukradeni laptop i 14 ukoričenih stripova, posle nepuna 24 sata ukradene stvari vraćene su upakovane u kutiji sa porukom "Žao mi je. Nikad više!“.

Ova nesvakidašnja krađa nikom nije jasna jer ne postoje nikakvi tragovi obijanja ni odeljka za decu, ni za odrasle, a niko nije ni primetio u prvom trenutku da se krađa uopšte desila.

- Došao sam na posao nešto pre 7 ujutru i primetio kraj zaključane kapije lepo upakovan paket. Uneo sam ga unutra i tek kada su ga nadležni otvorili, videli smo u njemu stripove i laptop. Na vrhu je stajala na papiru napisana poruka „Žao mi je. Nikad više!" - priča Velibor Dramićanin, pomoćni radnik u Biblioteci.

Pretpostavlja se da je neki maloletnik uzeo stripove i laptop, ali se, verovatno pod nagovorom roditelja, predomislio, prenose Južne vesti.

Zanimljivo je i što je Narodna biblioteka "Rade Drainac“ smeštena u podrumu zgrade Osnovnog suda koja ima čuvare, ali niko od njih nije primetio kradljivce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja