DAN LESKOVCA: Sloboda Mićalović i dekani dobitnici Oktobarske nagrade
Foto: Fonet Marko Mišić

Medalje za najbolje

DAN LESKOVCA: Sloboda Mićalović i dekani dobitnici Oktobarske nagrade

Srbija -
Komisija koja je odlučivala o dodeli priznanja, po rečima gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, izabrala je prave ljude

LESKOVAC - Oktobarsku nagradu u vidu medalje povodom Dana Leskovca, biće dodeljena glumici Slobodi Mićalović, koja je osnovnu i srednju školu završila u Leskovcu.

Istu nagradu, koja je inače druga po važnosti u Leskovcu, dobiće i četiri dekana fakulteta Niškog univeziteta koji su poreklom Leskovčani - dekani Medicinskog fakulteta Steva Ilić, koji je ove godine otišao u penziju, Građevinskog fakulteta Petar Mitković, Ekonomskog fakulteta Jadranka Đurović - Todorović i Fakulteta Umetnosti u Nišu Suzana Kostić.

Komisija koja je odlučivala o dodeli priznanja, po rečima gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, izabrala je prave ljude. "Srećni smo imamo takve ljude na pravim pozicijama. To su ljudi koji edukuju mlade i one koji će predstavljati Leskovac u budućnosti u najboljem svetlu", kazao je Cvetanović. Novčane nagrade biće dodoeljene ove godine svršenim studentima iz Leskovca sa najbojim prosečnim ocenama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track