(VIDEO) OTAC 5 DECE SE UMALO ZAPALIO: Izgubili kuću od 170 kvadrata zbog duga od 5.000 evra

Drama u Kragujevcu

(VIDEO) OTAC 5 DECE SE UMALO ZAPALIO: Izgubili kuću od 170 kvadrata zbog duga od 5.000 evra

Srbija -
Dragan Arsenijević se polio benzinom kad su došli izvršitelji. Supruga Sanja i njihovo petoro dece morali da napuste svoj dom
1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

KRAGUJEVAC - Komšije Dragana Arsenijevića (48) iz Ulice Radovana Mićovića u kragujevačkom naselju Stanovo uspele su da spreče ovog nesrećnika u pokušaju da se spali, pošto se prethodno polio benzinom!Savladan je pre samopovređivanja i odveden u bolnicu. Dragan se na očajnički potez odlučio kad su u domaćinstvo njegove sedmočlane porodice ušli izvršitelji s namerom da ih izbace iz kuće. Ovaj trgovac stokom, njegova supruga Sanja i njihovo petoro dece, uzrasta od dve do 11 godina, ostali su bez krova nad glavom jer su im kuća od 170 kvadrata i plac površine 13 ari oduzeti i prodati na ime duga od oko 5.000 evra!

"Moj muž je uzeo neku stoku od šestorice seljaka kako bi je dalje prodao. Međutim, nije uspevao da ih isplati i oni su nas tužili i dobili na sudu. Prikupili smo skoro celu sumu duga i odneli novac izvršitelju. Međutim, on nije pristao na isplatu, zahtevao je celokupan iznos. Izgleda da je nekoj ekipi kojoj pripada i izvršitelj jedina namera bila da nam oduzmu kuću, koja mnogo vredi, a da je kupe za male pare. Nisu nas obaveštavali ni o prodaji kuće ni o prinudnom iseljenju. Ovo je kriminal", tvrdi Sanja.Iako nije želela da napusti kuću s petoro dece, popodne je bila primorana na to i otišla kod rodbine. Kako Kurir nezvanično saznaje, imovina Arsenijevića procenjena je na više od tri miliona dinara, ali je posle dve neuspele aukcije direktnom pogodbom prodata jednom fizičkom licu za 30 odsto vrednosti, tačnije za 1.100.000 dinara.

Toliko, kako tvrde izvršitelji, iznose ukupna potraživanja od Arsenijevića, jer je Draganov osnovni dug od oko 5.000 evra narastao zbog kamata, troškova parničnog postupka i izvršenja presude.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track