(VIDEO) TRUDNICE, MIŠA VIŠE NEMA Zavod: Deratizaciju smo uradili
Foto: Printskrin YT

Buduće mame mogu da odahnu

(VIDEO) TRUDNICE, MIŠA VIŠE NEMA Zavod: Deratizaciju smo uradili

Srbija -
NIŠ - Dan pošto je objavljen snimak iz čekaonice Dispanzera Elektronske industrije po kojoj se šeta miš, iz "Medicine rada" saopšteno da je u međuvremenu obavljena deratizacija.

U saopštenju koje je potpisao "menadžment" navodi se da je deratizacija obavljena po prijavi "odgovornih lica".

Na osnovu saznanja od odgovornih lica da se u Dispanzeru Elektronske industrije pojavio miš, preduzete su Zakonom propisane mere, odnosno izvršena je deratizacija od strane ovlašćene ustanove Instituta za javno zdravlje Niš - piše u saopštenju ZZZZR Niš.

Podsetimo, na snimku koji su juče dostavili zabrinuta trudnica i njen suprug vidi se kako miš šeta po čekaonici nakon što izađe iz kancelarije ispred ginekološke ordinacije. Odmah sam otišla kod sestre i pitala da li zna da se tu šeta miš, a ona je rekla: "Pa, dobro".

Delovalo je da nije iznenađena - ispričala je novinarima trudnica. Kako je juče rekla direktorka Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Marijana Matić, ova ustanova nema godišnji ugovor sa nekom od službi koja je zadužena za deratizaciju jer, kako ističe, miševa i bubašvaba u njihovim ambulantama i dispanzerima nema često, pa se reaguje po prijavi.

(Južne vesti/S. J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track