PRVO PA MUŠKO: Beba i mama u Novom Sadu nagrađene sa 100.000 dinara!
Foto: Slađana Stojanović

Minut posle ponoći

PRVO PA MUŠKO: Beba i mama u Novom Sadu nagrađene sa 100.000 dinara!

Srbija -
Prva beba u novosadskom porodilištu rođena je minut posle ponoći.

"Porođaj je protekao u najboljem redu. I majka Vesna Firić (20) iz Žablja i beba su dobro. Majka se pirodila carskim rezom, a dečaka je donela na svet u 00:01ovo joj je drugo muško dete. Od ponoći je rođeno 4 bebe i dvi su dobro", rekao je dr Dragan Stajić, upravnik Porodilišta, dodajući da je 31.decemba, rođeno 20 beba - 10 devojčica i 10 dečaka.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je prvu bebu rođenu u Novoj godini i njenu majku Vesnu Firić kako bi im čestitao i poželeo sreću. Grad je za prvorođenu novosadsku bebu obezbedio novogodišnji poklon, odnosno 100 000 dinara, a za svu decu, sa teritorije Novog Sada, rođenu 1. januara po 50 000 dinara.

"Betanija je pravo mesto za početak nove godine, i kao gradonačelnik imao sam čast i privilegiju da obiđem prvorođenu bebu i njenu majku i da im, u ime Grada, čestitam i uručim poklone. Zahvaljujem se dr Stajiću i svim zaposlenima što pružaju najkvalitetnije usluge ženama. Želim im uspešnu 2016. godinu, da imamo što više beba, jer je to nešto najlepše što može da nam se desi", istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Upravnik Stajić zahvalio se Gradu na dosadašnjoj saradnji, ali i firmi ''Kids land'' koja je obezbedila vaučer u vrednosti od 100.000 dinara za prvu bebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track